LEER

HOREN-ZIEN-EN-SCHRIJVEN

De drie vrienden

Full house in de Gospelkerk live!

We zijn de eerste zondag van de maand. Dat betekent een nieuwe Gospelkerk Live. De zaal liep snel helemaal vol. Er waren redelijk veel nieuwe gezichten te zien. Ook deze keer moesten er stoelen bijgezet worden. Later die dag zouden we vaststellen dat het een recordopkomst was.

De vrienden

Zo werd ikzelf ook verrast toen ik zag dat een collega van mij besloten had om af te komen. Hij had 2 van zijn vrienden bij zich. Tot mijn verbazing waren zij er de volgende kerkdienst ook weer bij. Nu, een kleine maand verder, zijn ze nog steeds paraat elke zondagmorgen.

Nieuwe formule

De samenkomsten zelf werden in een nieuw kleedje gestoken. Zo hebben we voor de eerste keer gebruik kunnen maken van 2 grote televisieschermen zodat het publiek alles beter kan volgen. Tenslotte dragen we professionaliteit hoog in het vaandel.

Pensioen

Ook voor onze pastor was het een speciale editie en een mijlpaal in zijn leven. Zo was het zijn laatste Gospelkerk Live voordat hij met pensioen gaat. Daardoor zal hij meer tijd kunnen steken in de voorbereidingen van zijn preken en datgene wat hij het liefste doet: schrijven.

We are family

Het gospelkoor gaf het beste van zichzelf net voor de preek met het gekende ''We are family''. Dat bracht Eddy ook meteen tot zijn boodschap waarin hij schetst hoe het er in een kerk aan toe gaat. En dit aan de hand van een foto van een pudding. ''The proof of the pudding is in the eating”. Een slogan en een beeld dat achteraf bij velen nazinderde. Zelfs tot op faceebook.

Kris en Nancy

Na de boodschap was het de beurt aan ons duo, Kris en Nancy, die er met een leuke cover een prachtig vervolg hebben aangebreid. Daarna kwam Koen Van Weert met het gebruikelijke slotwoord. En dan was er koffie (en versnaperingen). En tijd om kennis te maken met heel wat nieuwkomers.

De Paaseditie

Hiermee wil ik u dan ook van harte uitnodigen om er (opnieuw) bij te zijn op 2 april. Want dan is het onze Paaseditie. En dit om 11 uur. Je zal er geen spijt van krijgen. Vraag dat maar aan ''de drie vrienden’’.

 

 

Opmerkingen of vragen? Reageer hier...

FOTO/VIDEO

TOP