BELEEF

GOSPELEVENTS

Het ziet er goed uit!

(video onderaan)

Een jaaroverzicht in 2 minuten op het prachtige nummer “Zoutelande”. U merkt in 2 minuten dat er in verhouding met voorgaande jaren niet echt zoveel “gebeurd” is in onze Gospelkerk. Maar dit is geen slecht, maar goed en bemoedigend nieuws voor de toekomst volgens communicatieman Stefan Meskens.

Vrt-kerkdienst: “ik wist niet dat dit bestond in Vlaanderen”

De eerste 5 maanden van 2019 stonden in het teken van de VRT-kerkdienst op één vanuit Gospelkerk Refreshed. De cijfers en de reacties zijn ronduit fenomenaal. Een bemoediging om door te gaan. Niet alleen voor ons, maar voor de hele evangelische wereld in Vlaanderen volgens Stefan Meskens.

De CROSSover-kerk: hoe krijgen we al deze mensen in de kerk op zondag?

Onze kerkwebsite kreeg maar liefst 8390 individuele bezoekers die in totaal 28. 298 pagina’s bezochten op onze site. Artikels, bijdragen, predikingen, video’s. Wij zijn geen internetkerk, maar we bereiken de mensen daar waar ze zich bevinden. Een CROSS-over kerk. Met een wisselwerking tussen virtueel contact via internet én face to face contact via kerkbezoek. Dat is de uitdaging. Gospelkerk Refreshed is een relevante, zichtbare kerk die mensen connecteert met God en met mekaar. In dit opzicht wordt 2020 ook een bijzonder jaar voor ons tv-project ZEVEN. We kijken uit naar het vervolg van dit verhaal!

Opmerkingen of vragen? Reageer hier...

FOTO/VIDEO

TOP