LEER

LETS-TALK

It’s alive !

Rechtstreeks uit Studio 24!

Het is goed geweest. Meer dan 7 jaar zijn we er maandelijks met deze column. Je leest ze meestal in maximum 2 minuten. En je wordt telkens geprikkeld, getriggerd of geïrriteerd. Door de scherpe benadering van bijbelse en geloofs- issues in een notendop. Maar saai is het nooit (geweest). En dat gaan we zo houden. Want nee, we houden er niet mee op, integendeel.

It’s alive!   

Tijdens de volgende maanden wordt “Let’s talk” echt levend. Want niet meer in geschreven rubriekvorm, maar gesproken in een vlog, opgenomen in onze eigen tv-Studio 24. Van uit deze kleine maar leuke opname-studio gaan we u bedienen met levendige, korte, scherpe en interessante vlogs. Over geloof, maatschappij, (nieuwtjes uit) onze Gospelkerk, en pikante maar ook interessante duiding rond uit-het-leven-gegrepen-(geloofs)issues. In begrijpbare taal. Inclusief de Let’s talk-column. Momenteel zijn we volop bezig met de inrichting van onze eerste (maar niet laatste) opnamestudio. Studio 24.

De switch

De tijden veranderen snel. Daarom deze switch in onze communicatie. We willen directer, sneller en dichter bij u staan. Dat gaan we doen via onze vlogs. “Let’s talk” is er één van, die maandelijks terugkomt. Maar andere zullen volgen. Tegen eind 2018 moeten we klaar zijn om u wekelijks te vergasten op onze info- en communicatievlogs rond wat er gebeurt in onze Gospelkerk. Ook zullen we u laten kennismaken met mensen uit onze kerk die vertellen over hun ervaringen met God en geloof. Uit het leven gegrepen. Uiteraard zal u ook nog steeds onze artikelen en predikingen via onze website en facebook kunnen lezen of beluisteren.

Church gang

Met wat geluk stellen wij u te gepasten tijde ook een heel originele Tv-mascotte voor. Jawel, “it’s alive”☺. Daarnaast gaan we voor nog een andere primeur voor Vlaanderen: de “Church Gang”. Dat is de kei-leuke naam voor wat onze kerkjeugd wil doen voor jullie. Onder de slogan “Make a difference” zullen zij ook via vlogs het verschil proberen te maken voor jullie. Origineel. Tenzij er anderen ondertussen met een gelijkaardig kerk-jeugd-communicatieproject zouden aankomen. In elk geval: hou ons in de gaten via de sociale media en onze website.

Concrete plannen genoeg dus. En er wordt aan gewerkt. Wij hopen onze kerk tot bij u in de living te brengen op een leuke, aangename én relevante wijze via onze nieuwe stijl van communicatie. Jawel, it’s alive! Nog even geduld…

Opmerkingen of vragen? Reageer hier...

FOTO/VIDEO

TOP