BEZOEK

ONZE KERK BEZOEKEN?

Je hoeft echt niet naar New York te gaan om de warme, aparte sfeer van een Gospelkerk te genieten. Iedereen is van harte welkom in onze zondagse kerkdiensten. Vrijblijvend. U hoeft zelfs niet echt gelovig te zijn om te kunnen genieten van een afwisselende 'Gospel'-kerkdienst. Al zal u er heel wat meer van opsteken als u reeds christen bent. U kan rustig vrij binnen en buiten stappen. De koffie, thee en cake staan echter klaar, na de dienst. Samen met ons team. Niet opdringerig, maar zij kunnen uw vragen wel beantwoorden. Wat denkt u?

Voorlopig treedt het Gospelkoor op in beperkte bezetting. Dat is Marie Mualaba, worshipleader en koorleidster met de backings. Zij worden begeleid door Refreshed live-band. Het grotere koor staat ‘on hold’ voor onbeperkte tijd. Het is dus niet opgeheven.

ELKE ZONDAG OP 1 LOCATIE

De kerkdiensten gaan door op zondagmorgen 10u30.
Einde van de kerkdienst is ongeveer 12u00.
Bekijk zeker onze kalender voor de juiste data.

WAT JE NOG MOET WETEN

 

In de straten rondom de kerk is meer dan voldoende parking. Wij vragen wel aan onze bezoekers om de wagen op een correcte manier te parkeren en de rust van onze buren te respecteren.

Bus icon

Op 100 meter van de kerk is een bushalte, genaamd Vilvoorde Verhaerenstraat. Deze is gelegen in de Hendrik I Lei.
Op zondag is enkel bus 282 Mechelen-Zaventem die aan deze bushalte stopt. Er is elke 2u een bus van het station in Vilvoorde naar deze bushalte. Om 9.25u vertrekt de bus aan het station perron 2 in Vilvoorde en stopt aan de bushalte Verhaerenstraat om 9.32u, dus amper 7 minuten met de bus.

Alle info over de bus kan je terugvinden op de website van de Lijn.

Trein icon

De trein uit Antwerpen Centraal komt aan op spoor 2 om 9:12u en een volgende om 9:32u, 9:42u, 10:12u en 10:32u
De trein uit Charleroi Zuid komt aan op spoor 1 om 9:17u en een volgende om 10:17u
De trein uit Brussel Zuid komt aan op spoor 1 om 9:27u en een volgende om 10:27u

wandelen icon

Het is 1,7 km stappen, ongeveer 20 minuten, van het station van Vilvoorde naar de kerk Far West.

kinderwagen icon

Bij elke dienst, zowel de wekelijkse zondagsdienst als Gospelkerk Live op zaterdagavond, wordt er kinderopvang voorzien.

NOG VRAGEN?

 
 
 

TOP