BELEEF

GOSPELKERKDIENSTEN

GOSPELKERKDIENSTEN

EEN APARTE BELEVENIS!

De zondagse kerkdiensten zijn tot nader order dé belevenis van de week in onze Gospelkerk. Elke kerkdienst is ook anders, maar steeds een krachtige en afwisselende samenkomst met drive en passie op alle niveaus. Niet in het minst door de steeds weer verrassende inbreng van het Filadelfia Gospelkoor en de “power praise” en worship met frontvrouw Marie Mualaba. Zo wordt een sfeer geschapen waarin er ruimte is voor meer van God, rust en vrede. Daarnaast wisselen muzikale hoogstandjes, kennis-overdracht, en persoonlijke geloofsgetuigenissen van gelovigen mekaar af.

Via de krachtige, heel apart gebrachte preken wordt steeds opnieuw het hart én het verstand van de aanwezigen getriggerd. Er zijn uiteraard ook gebedsmomenten én tijd voor nuttige informatie over het reilen en zeilen van de kerk. Koffie, thee met cake en versnaperingen mogen uiteraard niet ontbreken na de kerkdienst. Een leuk alibi voor wie graag wil napraten en genieten van een altijd boeiende en aparte belevenis. Ook voor niet gelovigen! Het spreekt voor zich dat ons Refreshed-team altijd klaar staat om tekst en uitleg te geven na de kerkdienst.

“Gospelkerk live”… en meer

Eénmaal per maand organiseren wij 'Gospelkerk Live' in de Sint-Jozefkerk in de wijk Far West (Vilvoorde). Dit is in de regel de eerste zondag van de maand om 11u00 tot 12u30. Hierbij ligt het accent op het ontdekken en beleven van wat Gospelkerk Refreshed u te bieden heeft. En dit op een muzikale, toegankelijke maar uitermate krachtige manier. En dus met relatief korte preken en kleurrijke getuigenissen en weetjes. Inclusief drankjes en versnaperingen na de Gospelkerkdienst.

Elke Zondag

De overige kerkdiensten gaan door op zondagmorgen 10:30u.
Einde van de kerkdienst is ongeveer 12u00. Uiteraard ook met de nodige verfrissingen en de kans tot gezellig napraten onder mekaar of met het Refreshed-team.

TOP