ONTDEK

STUDIEAVONDEN

STUDIEAVONDEN

spannend, leuk én relevant!

Niet zo maar is Leer één van de 4 kernwoorden van onze kerk. Gospelkerk Refreshed zorgt voor een ruim aanbod aan mogelijkheden om verrijkt en getransformeerd te worden via kennisoverdracht én het beantwoorden van uw vragen. Dat is ook één onderdeel van onze Gospelkerkdiensten. Daarnaast zijn er echter periodieke studieavonden of laagdrempelige interactieve en multi-mediale thema-meetings in aangename omgeving.

Bijbelse kennis én denkwijze

Belangrijk daarbij is dat niet alleen contextuele bijbelse kennis wordt overgedragen, maar dat ook het bijbelse denken, geïllustreerd met ondubbelzinnige praktische voorbeelden, ruimschoots aan bod komt. Zo vermijden we een "religieus" geloofsmodel dat in praktijk vaak bol staat van dode tradities en uit context gerukte christelijke clichés. Een geloofsmodel dat relatief weinig vruchten voortbrengt en voor veel onbeantwoorde vragen en frustratie zorgt.

Praktisch

Wij werken thematisch, interactief en multi-mediaal. Zo kan er meer gericht gewerkt worden, krijgen de aanwezigen ruimschoots de tijd om vragen te stellen en zijn studieavonden altijd aangename en boeiende events. Voorbeelden van thema’s: huwelijk en seksualiteit, de geestelijke wereld, geloof en wetenschap, de Heilige Geest, de kracht van muziek, lofprijs en aanbidding, wat is het evangelie? Waar gaat deze wereld naartoe? Waarom al het lijden in de wereld? Enz.

Wat, waar, hoelang en wanneer? Volg het via CONNECT.

TOP