ONTDEK

TEAM

WIJ STELLEN VOOR

talent & toewijding, vervolmaking & voldoening

Het team van Gospelkerk Refreshed bestaat uit een 40-tal mensen met verschillende beroepen, leeftijden, persoonlijkheden, geloofsverhalen, uit verschillende regio’s en zelfs nationaliteiten. De gemeenschappelijke factor is de passie voor God en geloof. Dat heeft alles te maken met de wijze waarop eenieder God ontdekte in zijn of haar leven. Het is ook de drijfveer om talenten in te zetten in de kerk. En zich te vervolmaken in de zovele taken, verantwoordelijkheden en functies. Het team vormt één grote familie waarbij de onderlinge band uniek mag genoemd worden in deze tijd, ondanks de grote verscheidenheid in achtergrond. Maar het is wel in overeenstemming met de christelijke kerk zoals deze ontstond 2.000 jaar geleden. De leiding en verantwoordelijken van Gospelkerk Refreshed stellen we u hierbij kort voor.

Gospelkerk Refreshed - Eddy Haesaerts
 

EDDY HAESAERTS

LEIDING

+

PREDIKANT EN VOORGANGER

Sinds 1985 is Eddy Haesaerts de bezieler van Gospelkerk Refreshed. Hij genoot een opleiding als vrije student aan het Amerikaanse Continental Bible College en is professioneel actief als Waardeschatter en Adjunct van de Directeur bij de Vlaamse Overheid.

   
Gospelkerk Refreshed - Brenda Lecoq
 

BRENDA LECOQ

LEIDING

+

VOORGANGERSVROUW

+

MEDE-VERANTWOORDELIJKE

SOCIALE ACTIVITEITEN

Brenda Lecoq heeft een hart voor mensen. Zij is Predikantsvrouw en Verantwoordelijke voor onze Sociale activiteiten. Ze werkt bij Verzekeringskantoor Alfa, Edegem en is fervent (rots)klimster en fietsster.

   
Gospelkerk Refreshed - Tom Mualaba
 

TOM MUALABA

LEIDING

+

PREDIKANT

+

VERANTWOORDELIJKE

MUZIEK TEAM

Tom Mualaba is Verantwoordelijke voor Muzikale projecten en Events. Naast muzikant (Blaise) en producer, geeft hij geregeld bijbelstudies in onze kerk. Hij runt samen met echtgenote Kleo Denef het bedrijf “Pluss bvba”.

   
Gospelkerk Refreshed - Kleo Denef
 

KLEO DENEF

LEIDING

+

PREDIKANT

+

VERANTWOORDELIJKE

MEDIA & DESIGN TEAM

Creatieve duizendpoot Kleo Denef is hoofd van ons Media & Art Team. Ze is van opleiding binnenhuisarchitecte, en runt samen met echtgenoot Tom Mualaba “Pluss bvba”. Van haar mag je ook bijbelstudies met een creatieve insteek verwachten.

   
Gospelkerk Refreshed - Patrick Mualaba
 

PATRICK MUALABA

LEIDING

+

PREDIKANT

+

VERANTWOORDELIJKE

SOCIALE HULP

Patrick Mualaba is Verantwoordelijke van de Gospelkerk Refreshed website. Hij is de Oprichter van het Filadelfia Gospelkoor en speelt piano in de band. Daarnaast is hij een gedegen Bijbelkenner en gehuwd met Ann Van Assche.

   
Gospelkerk Refreshed - Elke Van Assche
 

ELKE VAN ASSCHE

LEIDING

+

VERANTWOORDELIJKE

SOCIALE ACTIVITEITEN

Sinds 1991 medewerker in Gospelkerk Refreshed. Elke is verantwoordelijk voor de Sociale Activiteiten in onze kerk. Zij is ook koorlid en jarenlang actief geweest als zondagsschooljuf. Zij is werkzaam bij Procter& Gamble en gehuwd met Stefan Meskens. Houdt van dieren en van wandelen.

   
Gospelkerk Refreshed - Stefan Meskens
 

STEFAN MESKENS

LEIDING

+

VERANTWOORDELIJKE

COMMUNICATIE EN MANAGEMENT

Stefan is verantwoordelijk voor de communicatie en het algemeen management binnen Gospelkerk Refreshed. Professioneel is hij Supervisor Productie Support bij Pfizer in Puurs.

   
Gospelkerk Refreshed - Marie Mualaba
 

MARIE MUALABA

VERANTWOORDELIJKE

LOFPRIJS & AANBIDDING

   
Gospelkerk Refreshed - Tanja Vrijdag
 

TANJA VRIJDAG

MEDE-VERANTWOORDELIJKE

MEDIA & DESIGN TEAM

   
Gospelkerk Refreshed - Koen Van Weert
 

KOEN VAN WEERT

VERANTWOORDELIJKE

JEUGD

   
 

CHAIM BARBIER

VERANTWOORDELIJKE

JEUGD

   
Gospelkerk Refreshed - Ann Van Assche
 

ANN VAN ASSCHE

VERANTWOORDELIJKE

ZONDAGSCHOOL

   
 

TOP