ONTDEK

TEARFUND

OMDAT ELK MENS TELT!

Aan de zijlijn staan en wachten tot de wereld verandert en alle ellende verdwenen is, heeft geen zin. Ooit zullen alle tranen, alle ellende over zijn. Dat zegt de bijbel. Maar, dat is toekomstmuziek.
Ondertussen heersen armoede, oorlogen, terreur, honger en ongerechtigheid in deze wereld. Moeten we dan niets doen?
Integendeel: Jezus Christus zelf wees ons de weg via de gelijkenis van de 'Barmhartige Samaritaan', naar effectieve naastenliefde én dat via daden van hulp. Ook aan andersgelovigen.

Wij hebben er voor gekozen om als ambassadeurs van Tearfund (ngo van evangelisch signatuur) ons in te zetten om zelf gelden in te zamelen en initiatieven te promoten die dat doel voor oog hebben, voor het geweldige werk dat zij doen in zovele 'arme landen', meestal in het zuidelijk halfrond. Onze eerste acties zijn ondertussen een feit: 'Up with Gospel', in samenwerking met andere kerken, en het realiseren van de single 'Red een leven', in samenwerking met Vlaamse Christelijke Artiesten (zie videoclip). En we staan klaar voor nieuwe acties. Contacteer ons gerust als we op dit vlak uw geloofspartner kunnen worden voor één of andere benefiet.

TEAM

MAAK KENNIS MET ONZE TEARFUND AMBASSADEURS

TOP